Újjáépített PC

Üdv a PCBUTIK legfrissebb királyságában, az Újjáépített PC-k birodalmában!

Itt fő az akció, mert mi értünk az asztali számítógépek újjáépítéséhez, ezért is lett a szolgáltatás neve:

Nálunk a prémium minőség szabja meg a tempót, mert mindent beleadunk, hogy a gépek csúcskategóriásan pöröghessenek. Nem csak belül nyomjuk a gombot, hanem a részletekre is odafigyelünk: így a kábelek profin le vannak kötegelve, mert hiszen nem csak a teljesítmény számít, hanem az is, hogy az egész a látványával is elvarázsoljon. Azt írtam már, hogy az árban természetesen benne van a takarítás és a pasztázás is? Igen, benne van 😉

És tudod mi a legjobb az egészben? Az ár! Az újjáépítés mindössze 15 000 Ft, így ez a luxus mindenki számára elérhetővé válik. Szóval ne tétovázz tovább, lazulj el, böngészd végig munkáinkat, amik garantáltan tetszeni fognak! Sőt felrázzák a tech világodat, hogy a haverok előtt is büszke lehess az újjáépített masinádra!


Munkáink


Jóni Zsolt
Jóni Zsolt
2023-07-06
Gyors, kedves, precíz, segítőkész. A problémámat(nem várva)nagyon hamar megoldotta. Mindenkinek csak ajánlani tudom a szerviz mestert.
Krisztina Végh
Krisztina Végh
2023-05-26
Egy Lenovo laptoppal mentem be, aminek eltört a zsanérja. Nagyon kedves és segítőkész volt az úriember, és mindent megtett, hogy megoldjuk a problémát. Tanácsot adott, telefonált, intézkedett. Futok még egy garanciális kört a géppel, hátha sikerül megoldani úgy, de nagyon hálás vagyok neki, hogy emberséggel és korrekten állt hozzám 🙂
Gergő Zsolnai
Gergő Zsolnai
2023-05-02
Közvetlen kiszolgálás, profi eszközismeret, segítőkész hozzáállás, kiváló árak. Miután a 8-ik számítástechnikai "nagyüzlet" megjárása után sem találtam meg, amire szükség volt, a webáruház minőségének és átláthatóságának köszönhetően kötöttem itt ki, ahol percek alatt sikerült megoldani a problémát. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Juliánusz Németh
Juliánusz Németh
2023-04-15
Kicsi, jòl felszerelt, csalàdias szervíz. Megéri kiutazni érte.
Tomi H
Tomi H
2023-04-14
Egy vásárló gyakorta eljátszadozik a gondolattal, melyben egy olyan üzletet vizionál álmodozva, ahol a barátságos légkör egy természetes rezgés,.. ahol végre azt érezheti ami oly kiveszett manapság, hogy fontos a személye, és tisztelt a státusza amivel az ajtón belépett, nevezetesen hogy vásárló,.. ahol az üzleti becsület sérthetetlen, és így lesz a korrektség egy alapállapot,.. ahol minden segítséget és információt jószerével grátiszba kap,.. ahol kevesebbért mint amit rászánt, jobbat kap mint amiben eredetileg is reménykedett,.. Aztán elhessegeti ezt az álomképet, és csupán egy morzsányi remény marad bármi apróságra ami pozitív. Ám a PcButik ajtaján belépve átélhettem amit Alice is a nyúl üregével és minden korábbi álomképem hirtelen éltre kelt,.. és a finom kávéval megfejelve amit várakozás közben kaptam, az is bizonyságot nyert, hogy olykor még az álmok is szerényebbek a valóságnál:) Számomra nem kérdéses hogy PC témakörben soha többet nem kell aggódva keresgélnem a neten megbízható és korrekt szakember után. PcButik, mindenkinek őket ajánlom bizalommal!
Sándor Madar
Sándor Madar
2023-03-31
Kellően nagy választék, jó árak vannak és segítőkész az eladó. Főleg használt alkatrészekhez tudom ajánlani, mert megbízható minőséget nyújt.

Tervezz hozzánk útvonalat!

KEDVES VÁSÁRLÓINK!

A csütörtöki (Okt. 5.) napon üzletünk szabadság miatt zárva tart.
!!! Telefonon elérhetők vagyunk !!!

Nyitás:

2023 október 6. -án, pénteken, reggel 10 órakor!

Köszönjük megértéseteket!

This will close in 30 seconds

Phone icon
Hívj most!