PCBUTIK+

Elérkeztél a PCBUTIK+ világába, ami a PCBUTIK alatt működő kibővített szolgáltatásaink birodalma!

Nálunk mindent megkapsz, amire vágysz, de lehet, hogy még sokkal többet is!

Figyeld csak, milyen fantasztikus dolgokat kínálunk: nyomtatás, fénymásolás és persze a fotónyomtatás, hogy a legjobb pillanataidat kinyomtathasd és megőrizhesd örökre. Kisebb vállalkozásoknak vállalunk honlap- és arculattervezést, valamint szórólaptervezést is.

De nem csak a szolgáltatásainkban vagyunk kiválóak, hanem a prémium kiszolgálásban is, ami a PCBUTIK legfőbb erénye. Ahogy te itt vagy nálunk, úgy neked is az a legfontosabb, hogy jól érezd magad, ezért amíg várakozol, megvendégelünk egy isteni finom kávéval, üdítő ásványvízzel vagy egy frissítő teával. Mi a maximalizmus hívei vagyunk, így nem csak a vásárolt termékekre koncentrálunk, hanem rád is – kapcsolatot építünk! Tehát nyugodtan pörgesd végig szolgáltatásainkat a PCBUTIK.eu világában, ahol a kényelem és a minőség garantáltan összefonódik és biztos lehetsz benne, hogy különleges élményekben lesz részed, ha minket választasz!

Legalábbis sokan ezt mondják… 😉


Jóni Zsolt
Jóni Zsolt
2023-07-06
Gyors, kedves, precíz, segítőkész. A problémámat(nem várva)nagyon hamar megoldotta. Mindenkinek csak ajánlani tudom a szerviz mestert.
Krisztina Végh
Krisztina Végh
2023-05-26
Egy Lenovo laptoppal mentem be, aminek eltört a zsanérja. Nagyon kedves és segítőkész volt az úriember, és mindent megtett, hogy megoldjuk a problémát. Tanácsot adott, telefonált, intézkedett. Futok még egy garanciális kört a géppel, hátha sikerül megoldani úgy, de nagyon hálás vagyok neki, hogy emberséggel és korrekten állt hozzám 🙂
Gergő Zsolnai
Gergő Zsolnai
2023-05-02
Közvetlen kiszolgálás, profi eszközismeret, segítőkész hozzáállás, kiváló árak. Miután a 8-ik számítástechnikai "nagyüzlet" megjárása után sem találtam meg, amire szükség volt, a webáruház minőségének és átláthatóságának köszönhetően kötöttem itt ki, ahol percek alatt sikerült megoldani a problémát. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Juliánusz Németh
Juliánusz Németh
2023-04-15
Kicsi, jòl felszerelt, csalàdias szervíz. Megéri kiutazni érte.
Tomi H
Tomi H
2023-04-14
Egy vásárló gyakorta eljátszadozik a gondolattal, melyben egy olyan üzletet vizionál álmodozva, ahol a barátságos légkör egy természetes rezgés,.. ahol végre azt érezheti ami oly kiveszett manapság, hogy fontos a személye, és tisztelt a státusza amivel az ajtón belépett, nevezetesen hogy vásárló,.. ahol az üzleti becsület sérthetetlen, és így lesz a korrektség egy alapállapot,.. ahol minden segítséget és információt jószerével grátiszba kap,.. ahol kevesebbért mint amit rászánt, jobbat kap mint amiben eredetileg is reménykedett,.. Aztán elhessegeti ezt az álomképet, és csupán egy morzsányi remény marad bármi apróságra ami pozitív. Ám a PcButik ajtaján belépve átélhettem amit Alice is a nyúl üregével és minden korábbi álomképem hirtelen éltre kelt,.. és a finom kávéval megfejelve amit várakozás közben kaptam, az is bizonyságot nyert, hogy olykor még az álmok is szerényebbek a valóságnál:) Számomra nem kérdéses hogy PC témakörben soha többet nem kell aggódva keresgélnem a neten megbízható és korrekt szakember után. PcButik, mindenkinek őket ajánlom bizalommal!
Sándor Madar
Sándor Madar
2023-03-31
Kellően nagy választék, jó árak vannak és segítőkész az eladó. Főleg használt alkatrészekhez tudom ajánlani, mert megbízható minőséget nyújt.

Tervezz hozzánk útvonalat!

Phone icon
Hívj most!