NETFONE

Ahol a minőség és a megbízhatóság találkozik az elérhetőséggel és a rugalmassággal!

Örömmel segítünk abban, hogy bemutassuk, hogy miért is érdemes a Netfone-hoz csatlakoznod!

A Netfone a legjobb választás a kommunikáció terén!

Képzelj el egy olyan világot, ahol a korlátok nélkül élvezheted a kommunikációt, ahol a sebesség és a megbízhatóság a mindennapjaid része és ahol megfizethető áron használhatod a legmodernebb szolgáltatásokat. A Netfone ezeket az előnyöket és még sok minden mást is kínál számodra.

Miért válaszd a Netfone-t?

  • Korlátlan kommunikáció: A Netfone-nál az emberekkel való kapcsolattartás és kommunikáció a legfontosabb. Bizonyos csomagjainkban korlátlan beszélgetést biztosítunk belföldön, hogy soha ne kelljen aggódnod a percdíjak vagy az időkorlát miatt. Folytathatsz hosszú és tartalmas beszélgetéseket szeretteiddel és barátaiddal, mintha csak mellettük lennél.
  • Magas színvonalú internet: A Netfone kiemelkedik a nagysebességű és megbízható internetkapcsolat terén is. Csökkentettük a letöltési és feltöltési időket, így az internetes tevékenységeid, például a böngészés, streaming és online játék, zökkenőmentesek és élvezetesek lesznek. Az 50 és 100 GB -os adatforgalom lehetősége biztosítja, hogy mindig szoros kapcsolatban maradj az online világgal.
  • Megfizethető árak: A Netfone-nál hiszünk abban, hogy minőségi szolgáltatásokat kell nyújtanunk megfizethető áron. Áraink versenyképesek, és kiemelkedő minőséget kapsz a pénzedért. Így megtapasztalhatod a megbízható kommunikációt és a kiváló szolgáltatásokat, anélkül hogy a pénztárcádat túlzottan megterhelnéd.

Lépj velünk kapcsolatba még ma, és tapasztaljd meg a Netfone előnyeit és szolgáltatásainak kiemelkedő minőségét. Várunk a Netfone családjában!


BŐVEBB INFÓ:

+36 (31) 200 77 77

ONLINE MEGRENDELEM


Fontos: 
Kérlek benneteket, hogy adatrögzítéskor legyenek nálad az alábbi dokumentumok!

  • Érvényes szeméyazonosító igazolvány, vagy vezetői engedély
  • Érvényes lakcímigazolvány

A SIM kártya ára: 990 Ft


Jóni Zsolt
Jóni Zsolt
2023-07-06
Gyors, kedves, precíz, segítőkész. A problémámat(nem várva)nagyon hamar megoldotta. Mindenkinek csak ajánlani tudom a szerviz mestert.
Krisztina Végh
Krisztina Végh
2023-05-26
Egy Lenovo laptoppal mentem be, aminek eltört a zsanérja. Nagyon kedves és segítőkész volt az úriember, és mindent megtett, hogy megoldjuk a problémát. Tanácsot adott, telefonált, intézkedett. Futok még egy garanciális kört a géppel, hátha sikerül megoldani úgy, de nagyon hálás vagyok neki, hogy emberséggel és korrekten állt hozzám 🙂
Gergő Zsolnai
Gergő Zsolnai
2023-05-02
Közvetlen kiszolgálás, profi eszközismeret, segítőkész hozzáállás, kiváló árak. Miután a 8-ik számítástechnikai "nagyüzlet" megjárása után sem találtam meg, amire szükség volt, a webáruház minőségének és átláthatóságának köszönhetően kötöttem itt ki, ahol percek alatt sikerült megoldani a problémát. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Juliánusz Németh
Juliánusz Németh
2023-04-15
Kicsi, jòl felszerelt, csalàdias szervíz. Megéri kiutazni érte.
Tomi H
Tomi H
2023-04-14
Egy vásárló gyakorta eljátszadozik a gondolattal, melyben egy olyan üzletet vizionál álmodozva, ahol a barátságos légkör egy természetes rezgés,.. ahol végre azt érezheti ami oly kiveszett manapság, hogy fontos a személye, és tisztelt a státusza amivel az ajtón belépett, nevezetesen hogy vásárló,.. ahol az üzleti becsület sérthetetlen, és így lesz a korrektség egy alapállapot,.. ahol minden segítséget és információt jószerével grátiszba kap,.. ahol kevesebbért mint amit rászánt, jobbat kap mint amiben eredetileg is reménykedett,.. Aztán elhessegeti ezt az álomképet, és csupán egy morzsányi remény marad bármi apróságra ami pozitív. Ám a PcButik ajtaján belépve átélhettem amit Alice is a nyúl üregével és minden korábbi álomképem hirtelen éltre kelt,.. és a finom kávéval megfejelve amit várakozás közben kaptam, az is bizonyságot nyert, hogy olykor még az álmok is szerényebbek a valóságnál:) Számomra nem kérdéses hogy PC témakörben soha többet nem kell aggódva keresgélnem a neten megbízható és korrekt szakember után. PcButik, mindenkinek őket ajánlom bizalommal!
Sándor Madar
Sándor Madar
2023-03-31
Kellően nagy választék, jó árak vannak és segítőkész az eladó. Főleg használt alkatrészekhez tudom ajánlani, mert megbízható minőséget nyújt.

Tervezz hozzánk útvonalat!

Phone icon
Hívj most!