GARANCIA

Kerültél már olyan helyzetbe, hogy használt, vagy akár új alkatrészt szerettél volna garanciában cserélni, és nem foglalkoztak elég körültekintően a problémáddal, hetekig ültek a gépeden és a pénzeden?

Mi az ilyet nem engedhetjük meg magunknak!

AZ ÖSSZES TERMÉKÜNKRE GARANCIÁT VÁLLALUNK!

Ez így igaz, minden terméket a megvásárlást megelőzően letesztelünk, és erre felelősséget is vállalunk! Ha bármi problémád van a termékkel, hozd vissza, és – ha van készleten azonos tudású termék – akkor azonnal cseréljük, nem raboljuk az idődet! Ha mégsem találnánk csereterméket, akkor a vásárolt áru értékét 100% -ban le tudod vásárolni, bármilyen raktáron lévő termékre.

Pénz visszafizetési garancia akkor vehető igénybe, ha 72 órán belüli meghibásodás esetén, a termék cseréjét nem tudjuk legfeljebb 8 munkanapon belül biztosítani.

A GARANCIA IDŐTARTAMÁT MINDEN TERMÉKNÉL KÜLÖN JELEZZÜK!

Ha a terméken égés, törés, repedés, egyéb fizikai sérülés, továbbá nem rendeltetésszerű használat, valamint a gyári beállításait meghaladó teljesítményen történő használat (túláram, túlhúzás) azonnali garanciavesztést von maga után.

Inkompatibilitási problémákra sokan nem vállalnak garanciát. Azonban a PCBUTIK.eu rugalmasan kezeli ezen problémákat – előzetes egyeztetés alapján a vásárlást követően, 30 napon belül – ugyanabban az értékben – cserélhető az adott alkatrész.

TERMÉKEK, AMIKRE NEM VONATKOZIK A GARANCIA

Kábelek, Használt akkumulátorok, Elemek, CD/DVD lemezek, Egyéb mágneses lemezek (Pl.: Floppy lemez), Festékpatronok, Tonerek, Tápegység nélküli számítógépházak, Hűtőventilátorok, Telefon- és tablet tokok, Autós telefontartók, Fóliák és üvegfóliák, Egyéb telefon- és tablet tartók.  

FONTOS TUDNIVALÓ!

A PCBUTIK.eu fenntartja a jogot arra, hogy – egyedi esetben – garancia nélkül értékesítsen terméket, vagy módosítsa annak időtartamát! Ilyen esetben a számlán is külön jelezzük, hogy az ügyfél kérésére módosult a garancia időtartama! 

MINDEN TERMÉKÜNKRE LEGALÁBB 12 HÓNAP GARANCIÁT VÁLLALUNK!

KIPRÓBÁLÁS

Minden használt/felújított termékünket természetesen engedjük a vásárlóinknak kipróbálni, sok esetben még az újakat is, de legyünk tisztába, hogy vannak olyan termékek, melyeket higiéniai okokból nem tudunk próbára átadni. Ilyenek a fej- és fülhallgatók, headset -ek, mikrofonok, stb. 

Továbbá vannak olyan új termékek, amik csomagolását roncsolás nélkül nem lehet felbontani (Pl. Pendrive -ok), tehát ezek kipróbálásától is elzárkózunk!

ÁLTALÁNOS GARANCIÁLIS FELTÉTELEK

A garancia ideje minden termék adatlapján megtalálható.

A garanciát minden esetben garancialevéllel és/vagy a számlával, valamint a termék összes tartozékával együtt érvényesítheti üzletünkben.

1173 Budapest, Pesti út 52. (üzletsor) 

Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek: 10 – 18 óráig
Szombat: 10 – 13 óráig
Vasárnap: Zárva

Kivételt képeznek ezalól a saját/külső garanciajeggyel ellátott termékek. Ebben az esetben a jótállási jegyen feltüntetett ideig vonatkozik a garancia, valamint az azon feltüntetett szakszervizbe tudja eljuttatni a gyorsabb ügyintézés érdekében.

Amennyiben további kérdésed van szívesen segítünk e-mailben és telefonon is.

Meghibásodás esetén, ha a terméket a szervizbe leadottal azonosra nem tudjuk cserélni, különbözet fizetéssel más típusra lehet kérni a cserét.

Új termékek esetében az aktuális árat vesszük figyelembe. Amennyiben a különbözet fizetéssel történő csere nem megfelelő kérheti az aktuális ár visszafizetését. (Lásd 1959. évi iv. törvény 306. §)

Használt terméknél értékegyeztetéssel cseréljük a hibás alkatrészt/készüléket, vagy a különbözet megfizetésével választhatsz más terméket is!

A hibás termék vásárláskori vételárának 100% -a levásárolható! 

A használt/felújított termékek esetében pénzvisszafizetési garanciát nem tudunk biztosítani!

Az eladó szavatossági és jótállási felelõsségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.)
GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.


EXTRA GARANCIA

Minden ügyfelünk kérhet extra garanciát, mellyel az üzletünkben vásárolt termékek (laptop, vagy számítógép) garanciális idejét lehet megnövelni 12 hónappal.

“Sok esetben az új termékeknél is csak 12, vagy 24 hónap garancia vehető igénybe!”

  • A kiterjesztett garancia vásárlásával méltán biztonságba érezheted magad!
  • A kiterjesztett garanciát kizárólag a felújított számítógépeknél és laptopoknál kérheted!
  • Útólagosan nem kérhető a kiterjesztés, kizárólag a vásárlással egy időben!

Szeretnél egyedi garanciális feltételeket, ami csak rád vonatkozik?
Van rá lehetőség, de ehhez mennyiséget kell vásárolni és kizárólag személyesen üzletünkben a konkrét termékek kiválasztása után tudunk egyedi ajánlatot készíteni!


Jóni Zsolt
Jóni Zsolt
2023-07-06
Gyors, kedves, precíz, segítőkész. A problémámat(nem várva)nagyon hamar megoldotta. Mindenkinek csak ajánlani tudom a szerviz mestert.
Krisztina Végh
Krisztina Végh
2023-05-26
Egy Lenovo laptoppal mentem be, aminek eltört a zsanérja. Nagyon kedves és segítőkész volt az úriember, és mindent megtett, hogy megoldjuk a problémát. Tanácsot adott, telefonált, intézkedett. Futok még egy garanciális kört a géppel, hátha sikerül megoldani úgy, de nagyon hálás vagyok neki, hogy emberséggel és korrekten állt hozzám 🙂
Gergő Zsolnai
Gergő Zsolnai
2023-05-02
Közvetlen kiszolgálás, profi eszközismeret, segítőkész hozzáállás, kiváló árak. Miután a 8-ik számítástechnikai "nagyüzlet" megjárása után sem találtam meg, amire szükség volt, a webáruház minőségének és átláthatóságának köszönhetően kötöttem itt ki, ahol percek alatt sikerült megoldani a problémát. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Juliánusz Németh
Juliánusz Németh
2023-04-15
Kicsi, jòl felszerelt, csalàdias szervíz. Megéri kiutazni érte.
Tomi H
Tomi H
2023-04-14
Egy vásárló gyakorta eljátszadozik a gondolattal, melyben egy olyan üzletet vizionál álmodozva, ahol a barátságos légkör egy természetes rezgés,.. ahol végre azt érezheti ami oly kiveszett manapság, hogy fontos a személye, és tisztelt a státusza amivel az ajtón belépett, nevezetesen hogy vásárló,.. ahol az üzleti becsület sérthetetlen, és így lesz a korrektség egy alapállapot,.. ahol minden segítséget és információt jószerével grátiszba kap,.. ahol kevesebbért mint amit rászánt, jobbat kap mint amiben eredetileg is reménykedett,.. Aztán elhessegeti ezt az álomképet, és csupán egy morzsányi remény marad bármi apróságra ami pozitív. Ám a PcButik ajtaján belépve átélhettem amit Alice is a nyúl üregével és minden korábbi álomképem hirtelen éltre kelt,.. és a finom kávéval megfejelve amit várakozás közben kaptam, az is bizonyságot nyert, hogy olykor még az álmok is szerényebbek a valóságnál:) Számomra nem kérdéses hogy PC témakörben soha többet nem kell aggódva keresgélnem a neten megbízható és korrekt szakember után. PcButik, mindenkinek őket ajánlom bizalommal!
Sándor Madar
Sándor Madar
2023-03-31
Kellően nagy választék, jó árak vannak és segítőkész az eladó. Főleg használt alkatrészekhez tudom ajánlani, mert megbízható minőséget nyújt.

Tervezz hozzánk útvonalat!

Phone icon
Hívj most!