MIÉRT A PCBUTIK?

“SZERINTÜNK A LEGFONTOSABB, HOGY SZERESSÜK, AZT AMIT CSINÁLUNK.
NÁLUNK EZ MÁR HIVATÁS ÉS NEM CSAK EGYSZERŰEN MUNKA…”


 • TÖBB, MINT 20 ÉVES SZAKMAI ÉS KERESKEDELMI TAPASZTALAT!
  EGY KEDVES ÜGYFELÜNK VÉLEMÉNYE
  “Sok jó számítógépes szakemberrel találkoztam már, de ennyire precíz összeszerelést és hardveres szakértelmet nagyon ritka esetben láttam, mint amilyen a PC Butik munkája és ismerete a hardverek tekintetében. Mindenkinek ajánlom mert kiváló szinte egyedülállóan magas a szolgáltatás színvonala.”

 • NÁLUNK OLYAN A HANGULAT, AMI NINCS MÁSHOL!
  EGY MÁSIK ÜGYFELÜNK ÍGY FOGALMAZOTT
  Ha össze akarom foglalni a végeredményt, ezt így kell csinálni. Barátságos, érdeklődő és mindenre kiterjedő kiszolgálás, korrekt ( szerintem nagyon is ) árak, szinte haveri hozzáállás, a bratyizásig nem elszaladva, a tiszteletet megadva. Több gépet is vásároltunk már itt, sem a minőséggel, sem az árakkal nem volt gond, illetve egyszer volt valami program hiba az egyik gépen amit szinte azonnal orvosoltak. Látszik a hozzáértés, és az, hogy nem a meggazdagodásra hajtanak, hanem a hosszú távú kapcsolatra építenek. Ide jövök máskor is.”

 • PÉNZTÁRCABARÁT HOZZÁÁLLÁS!
  NEM FELTÉTLEN KELL MINDENHEZ DRÁGA SZÁMÍTÓGÉP, VAGY LAPTOP!
  ÁRAINKAT ÚGY KALKULÁLJUK, HOGY AZOK MINDENKI SZÁMÁRA ELÉRHETŐEK LEGYENEK!

Ügyfeleinket a Google véleményinkből idéztük.


Egy kicsit mesélnék magamról is, bár aki már ismer ezt a részt nyugodtan átugorhatja. 🙂

Majzik Mihály vagyok a PCBUTIK.eu alapítója. A számítástechnikával 1992-ben ismerkedtem meg, amikor is megkaptam életem első számítógépét, egy Commodore 64 -et, ezt követte 1995 -ben egy igazi személyi számítógép (PC), ami egy AMD 486DX4 -es volt, 100 MHz -el (felhúzva 120-ra)! Sok tanulás után már magam bővítgettem, illetve megismerkedtem – egy öreg barátom által (Gyuri bácsi) – a SCSI rendszerrel és még sok minden mással. Gyakorlatilag Gyuri bácsitól tanultam meg a számítástechnikai alapokat, valamint mondott egy nagyon fontos dolgot, amit mai napig követek és a szemem előtt lebeg minden számítógép megépítése közben.

„MISI! MINDEN GÉPET ÚGY ÉPÍTS MEG, MINTHA MAGADNAK CSINÁLNÁD!”

Nos, igen ez volt az a bűvös mondat, amit elültetett bennem egy életre az öreg! Sajnos Ő már nincs közöttünk, de a szívemben egy nagy Legendaként él tovább, és igen – Ő indított el ezen a pályán.

Kicsit vidámabban megyünk tovább, hiszen az élet is megy tovább… A számítástechnikában üzletszerűen ’98 óta vagyok benne, főleg az asztali gépek területén tevékenykedek. Voltak kisebb/nagyobb sikerek és bukások az életemben, de ezt a részt nyugodtan ugorjuk is át.  A PCBUTIK.eu 2015 nyár végén, egész pontosan 2015. Augusztus 25 -én nyílt meg Rákosmentén (Budapest, 17. kerület).

NÉHÁNY REFERENCIÁNK

 • BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTEI POLGÁRMESTERI HIVATAL
 • BUDAPESTI FEGYHÁZ ÉS BÖRTÖN
 • KELET-PESTI TANKERÜLETI KÖZPONT
 • AKADÉMIA CONTROLL 2000 KFT
 • VÉGVÁRI CUKRÁSZDÁK
 • LA DONNA PIZZÉRIA ÉS ÉTTEREM
 • KOLIBRI PRINT KFT
 • FIRST COMPUTER KFT
 • REDI BÚTORSZERELVÉNY
 • CAMSYSTEMS KFT
 • BUDTRANSZFER
 • SZÁMTALAN KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁS
 • SZÁMTALAN MAGÁNSZEMÉLY

PCBUTIK.eu – ÉVRŐL ÉVRE…

2015, 2016, 2017 – AZ ELSŐ HÁROM ÉV!

Üzletünk augusztus 25. -én kezdte meg működését Rákosmentén (Budapest, 17. kerület), a Pesti úti üzletsoron, PCBUTIK.eu névvel.

Fő profilunk eleinte a használt számítógépek, laptopok és kiegészítők adás-vétele és szervize volt. Célunk, az üzlet stabil működésének megalapozása és az ügyfeleinkkel – már a kezdetekben is – kialakított minőségi kapcsolat. Egy stabilan működő üzlet, minőségi partnerkapcsolatok és a kiváló ügyfélkapcsolat motivált minket a fejlődésre. A mai napig ez így van!

2018 – A NÖVEKEDÉS!

Augusztus 10 -én, – hosszas tárgyalásokat követően – felvásároltuk az Universal GSM mobiltelefon szaküzletet, amely szintén itt az üzletsoron működött. Ezzel a lépéssel beléptünk a mobiltelefonok és kiegészítők piacára is.

Továbbá október végén sikerrel csatlakoztunk a Microsoft® Authorized Refurbisher Partnerprogramhoz, melyre méltán büszkék lehettünk, hisz ez a program lehetővé teszi nekünk, hogy harmad áron tudjuk adni a Microsoft® Windows 10 Home vagy Pro operációs rendszereket ügyfeleinknek.

2019 – ÜZLETI STABILIZÁLÁS!

Ebben az évben a partnerkapcsolatokat bővítettük, így termékkínálatunk is exponenciálisan megnőtt. Számos nagykereskedéssel sikerült méltán jó viszonyt kialakítani.

2020 – EGY FELEMÁS ÉV!

Elérkezett a PCBUTIK.eu életében egy igencsak nagy mértékű előrelépés! Megszámlálhatatlan üzleti tárgyalás és egyeztetés után elsőként csatlakoztunk (Igen, az első hivatalos NETFONE üzlet vagyunk!) a NETFONE csapatához, mint NETFONE HIVATALOS ÜZLETI PARTNER! A csatlakozás értelmében értékesítjük a NETFONE Telecom szolgáltatásait (Mobiltelefon hang- és adat előfizetések, tarifacsomagok).

Októberében megszületett az első LiLiRose Prémium számítógép, a teljesen új köntösbe bújtatott és a kor követelményeinek immár megfelelő felújított, saját márkajelzéssel ellátott számítógépünk. Ezt követte egy igényfelmérés és egy értékesítési tesztidőszak, amely a következő évben lezárult.

2021 – MINDEN ÁRON TALPON MARADNI!

Januárban lezárul a LiLiRose számítógépek tesztidőszaka. (2021 január 31.) A visszajelzésekből és az értékesítési számokból tisztán látszik, hogy a LiLiRose számítógépcsaládnak van helye a hazai számítástechnikai piacon.

Márciusban elindul az új honlapunk, számos új funkcióval felvértezve. Bevezetésre kerül – a kialakult egészségügyi helyzet miatt – a SZERVIZ-RENDELŐ, amely egy díjmentes szervizfutár… (2021 Júliusában megszűntetve)

2022 – A HIDEGZUHANY!

Jelen sorokat május végén írom (2022. 05. 28.), tehát még nem mérföldkő, de meghatározta ennek az évnek az alapjait.

A Microsoft® a M.A.R. program helyett bevezeti a Digitális Licensz kulcsot (DPK) a felújított számítógépekre is, ami ellen hangot adtunk egy közlemény formájában. Ez év áprilisában a Microsoft® újra elindítja a M.A.R. programot!

A frissen bevezetett (DPD csomagpont) és régóta működő szolgáltatások (NETFONE csomagok értékesítése, értékesítés vállalkozásnak és jogi személyeknek) egy adótörvény változása miatt megszűnnek!

A változásnak köszönhetően született meg új szlogenünk: A LAKOSSÁG SZOLGÁLATÁBAN!

A legfontosabb dolog, hogy 7 év bérlés után a PCBUTIK üzlethelysége saját tulajdonunkba került!

Egy kicsit Bogiról…:)

Miután 25 év alatt itthon és Ausztriában sikerült kimaxolnom a vendéglátóipari értékesítést, következett pár év kalandozás a biztosítások és call centerek világában. Mire Misivel megismerkedtünk már erősen sejtettem, hogy nem az utóbbi szakmák egyikéből fogok nyugdíjba menni. Mivel mindig is szerettem a kíhívásokat, adta magát a lehetőség, hogy egy olyan területen próbáljam ki magam, ahol tudom kamatoztatni az értékesítés és kommunikáció terén szerzett tapasztalataimat, ugyanakkor bőven van lehetőségem tanulni és fejlődni is egy számomra új területen. Így született meg 2022 végén a PCBUTIK+ név alatt az üzlet új szolgáltatásainak köre, melyekért 2023 áprilisától én vagyok felelős.

2023 – MEGÚJULÁS ÉS FEJLŐDÉS!

2023 március 24 -től elstartolt a PCBUTIK+

A PCBUTIK+ alatt az alábbi szolgáltatások kerülnek bevezetésre:

 • Április elején elindul a webáruház!
 • Újraindul a NETFONE szolgáltatások értékesítése!
 • Újra ki tudunk szolgálni vállalkozásokat és jogi személyeket!
 • LiLiRose számítógépek és a hozzá tartozó prémium szolgáltatások értékesítése!

Ne is találgassatok, hogy ezt így hogy sikerült… Természetesen indítottunk egy új vállalkozást, aminek Bogi a tulajdonosa – így vele is sokat fogtok majd találkozni az üzletben. Neki köszönhető, hogy elindult a PCBUTIK+ és az Ő szárnyai alatt megannyi szolgáltatás újra elérhető nálunk, valamint az új szolgáltatások is hozzá fognak tartozni (Pl.: webáruház, LiLiRose Prémium számítógépek, nyomtatás/fotónyomtatás/fénymásolás/szkennelés).

Március elejére megújult az üzlet és a szerviz, ami teljes átrendezéssel is járt! A honlapunk is már elég régi volt, így az is megújul. Tervezés alatt van (hamarosan megvalósul), hogy elindul a törzsvásárlói programunk is.

Természetesen mindezek mellet a szervizdíjakat nem, vagy nagyon minimálisan emeltük meg!

A továbbiakban már kettőnkre tudtok számítani a PCBUTIK -ban…

Jó egészséget kívánunk és köszönjük szépen, hogy elolvastad!
Bogi & Misi


Jóni Zsolt
Jóni Zsolt
2023-07-06
Gyors, kedves, precíz, segítőkész. A problémámat(nem várva)nagyon hamar megoldotta. Mindenkinek csak ajánlani tudom a szerviz mestert.
Krisztina Végh
Krisztina Végh
2023-05-26
Egy Lenovo laptoppal mentem be, aminek eltört a zsanérja. Nagyon kedves és segítőkész volt az úriember, és mindent megtett, hogy megoldjuk a problémát. Tanácsot adott, telefonált, intézkedett. Futok még egy garanciális kört a géppel, hátha sikerül megoldani úgy, de nagyon hálás vagyok neki, hogy emberséggel és korrekten állt hozzám 🙂
Gergő Zsolnai
Gergő Zsolnai
2023-05-02
Közvetlen kiszolgálás, profi eszközismeret, segítőkész hozzáállás, kiváló árak. Miután a 8-ik számítástechnikai "nagyüzlet" megjárása után sem találtam meg, amire szükség volt, a webáruház minőségének és átláthatóságának köszönhetően kötöttem itt ki, ahol percek alatt sikerült megoldani a problémát. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Juliánusz Németh
Juliánusz Németh
2023-04-15
Kicsi, jòl felszerelt, csalàdias szervíz. Megéri kiutazni érte.
Tomi H
Tomi H
2023-04-14
Egy vásárló gyakorta eljátszadozik a gondolattal, melyben egy olyan üzletet vizionál álmodozva, ahol a barátságos légkör egy természetes rezgés,.. ahol végre azt érezheti ami oly kiveszett manapság, hogy fontos a személye, és tisztelt a státusza amivel az ajtón belépett, nevezetesen hogy vásárló,.. ahol az üzleti becsület sérthetetlen, és így lesz a korrektség egy alapállapot,.. ahol minden segítséget és információt jószerével grátiszba kap,.. ahol kevesebbért mint amit rászánt, jobbat kap mint amiben eredetileg is reménykedett,.. Aztán elhessegeti ezt az álomképet, és csupán egy morzsányi remény marad bármi apróságra ami pozitív. Ám a PcButik ajtaján belépve átélhettem amit Alice is a nyúl üregével és minden korábbi álomképem hirtelen éltre kelt,.. és a finom kávéval megfejelve amit várakozás közben kaptam, az is bizonyságot nyert, hogy olykor még az álmok is szerényebbek a valóságnál:) Számomra nem kérdéses hogy PC témakörben soha többet nem kell aggódva keresgélnem a neten megbízható és korrekt szakember után. PcButik, mindenkinek őket ajánlom bizalommal!
Sándor Madar
Sándor Madar
2023-03-31
Kellően nagy választék, jó árak vannak és segítőkész az eladó. Főleg használt alkatrészekhez tudom ajánlani, mert megbízható minőséget nyújt.

Tervezz hozzánk útvonalat!

Phone icon
Hívj most!