Törzsvásárlói kártya = Klub ár, egyedi kedvezmények

Kedves Vásárlóink!

Nagyszerű híreink vannak számodra! Örömmel jelentjük be a vadonatúj Klubkártya programunkat, ami számos előnnyel jár hűséges vásárlóink számára.

Mostantól te is részese lehetsz a Klubkártya exkluzív világának, ahol az első vásárlásodtól kezdve élvezheted a kiváltságokat és a kedvezményeket. De ne siessünk ennyire előre, hadd meséljek neked néhány részletet erről az izgalmas lehetőségről.

A Klubkártya igazi aranykulcsot jelent a Klub árakhoz és az egyedi kedvezményekhez. Amint elérted a 50.000 forintos vásárlási határt, a Klubkártya varázsa (külön kérésre) aktiválódik, és ezt követően minden további vásárlásodból azonnal részesülsz a kedvezményekben, hiszen onnantól már a Klub árakat kell figyelned!

Természetesen nem feledkezünk meg a hűséged jutalmazásáról sem. A Klubkártya használata során nem csak kiváltságos vásárlóvá válsz, hanem részese lehetsz a különleges elővásárlási lehetőségeinknek, valamint egyedi kedvezményeknek is.

Várunk tehát szeretettel, hogy csatlakozz a Törzsvásárlói programunkhoz, és élvezd akár a személyre szabott kedvezményeket is, amiket kifejezetten Neked készítettünk.

További részletekért kérlek, látogass el üzletünkbe, ahol örömmel segítünk, vagy látogass el az alábbi linkre, ahol további információkat találsz a Törzsvásárlói kártya programról és a kedvezményekről.


Törzsvásárlói kártya – szabályzat >>>


Köszönjük, hogy velünk vagy, és várunk szeretettel!

Baráti üdvözlettel, PCBUTIK – Misi

Tervezz hozzánk útvonalat!

Phone icon
Hívj most!