Üdv a PCBUTIK.eu-n! A Személyes Kiszolgálás Élménye!

Nagy hírrel és izgalommal szeretnénk bejelenteni, hogy a PCBUTIK.eu egy új korszakot nyitott és új honlappal állt elő, amely még jobb élményt kínál a számítástechnika iránt érdeklődők számára.

A webáruház megszűnt, de ne csüggedj! Ez egy pozitív fejlemény, mivel mostantól még nagyobb hangsúlyt fektetünk a személyes kiszolgálásra.
(Mi csináljuk ügyfeleinknek a legfinomabb kávét, és teát) 😉

Fussunk neki máshogy!

Üdv a www.pc17.hu-n, ahol megtalálhatod a legfrissebb termékekeinket és a kiváló szolgáltatásainkat.

Az Új Honlap: A PCBUTIK.eu csapatának szorgalmas munkájának eredményeként a pc17.hu egy új és megújult platformként jelentkezik. (természetesen a www.pcbutik.eu át van irányítva) Az új honlap struktúrája optimalizált és felhasználóbarát, hogy könnyedén böngészhess és megtaláld azokat a termékeket, amelyek a leginkább érdekelnek. A stílusos és modern design segít a navigációban, így minden fontos információ gyorsan elérhetővé válik (pl.: mobilon azonnali hívás lehetősége). Természetesen a megszokott minőségi szolgáltatásaink megmaradnak, és továbbra is a legjobb minőségű számítástechnikai termékek széles választékát kínáljuk.

A Személyes Kiszolgálás Élménye: Az új irányvonalunk egyik fő célja a személyes kiszolgálás élményének átadása online platformon keresztül. A PCBUTIK mindig is büszke volt arra, hogy kiváló ügyfélszolgálatot nyújt ügyfeleinek, és most ez a fókusz tovább erősödik. Az új honlapon könnyedén elérhetesz minket, ahol csapatunk mindig készen áll segíteni. Kérdéseiddel vagy problémáiddal bátran fordulj hozzánk, és garantáljuk, hogy segítünk megtalálni a legjobb megoldást.

Az Újjáépített PC Fogalma: Az új honlap bevezetése együtt jár az „újjáépített PC” fogalmának bemutatásával is. Az újjáépített PC-k minőségi, alkatrészekkel és hardverekkel vannak ellátva, de jóval kedvezőbb áron elérhetőek, mint az új gépek. Ez kiváló lehetőséget kínál mindazoknak, akiknek fontos az előrelépés a számítástechnika terén, de szeretnének spórolni is. Az újjáépített PC-k megbízhatóságukról és hatékonyságukról híresek, így biztos lehetsz benne, hogy megfelelnek minden elvárásodnak.

Mindig is az volt a célunk, hogy a legjobb minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtsuk ügyfeleinknek. Az új honlapunkkal és a személyes kiszolgálásunkkal tovább erősítjük ezt az elkötelezettségünket. Fedezd fel az új lehetőségeket és ajánlatokat, amelyek a számítástechnika világában várnak rád. A PCBUTIK mindig itt van, hogy segítsen neked megtalálni a tökéletes számítógépet, vagy alkatrészt, amely megfelel az igényeidnek!

Tervezz hozzánk útvonalat!

Phone icon
Hívj most!