„Apa kezdődik!” LiLiRose Prémium Számítógépek!

…Szóval, igen és igen!

ELINDULT!

Sokan nem is tudjátok, amikor 3 évvel ezelőtt elindult az a bizonyos vezérhangya, hogy saját márkás számítógépe legyen a PCBUTIK -nak, valami ilyesmit álmodtam meg.

Igen az ötlet a Covid alatt jött és elkészült akkoriban 15 db LiLiRose számítógép, természetesen nem ilyenek, olcsóbbak és mások  (Még Core2duo és Core2Quad), de azoknál is dominált a válogatott alkatrészek és az elmaradhatatlan garancia és persze a prémium szolgáltatások.

Az első szériás LiLiRose gépek a mai napig teszik a dolgukat és mind a 15 db működik és kapaszkodjatok meg, egyik sem lett azóta újratelepítve, pedig némelyiken Windows® van 😀 – Na jó ez csak a poén része volt kedves Microsoft®…;) Természetes a karbantartások megvoltak.

Akkoriban a Linux Mint-et telepítettük illetve a Windows® 10 Home verziót. A Windows® -nál különösebb dolog nincs, csak annyi, hogy a PRO verzióval adjuk a LiLiRose gépeket.

A Linux esetében viszont változott a dolog, hiszen a Zorin OS klasszisokkal jobban használható, mint a Linux Mint (Ez szubjektív), ráadásul nem leszek depressziós, ha elé kell ülni. Persze a téma mindenhol variálható, de ott valamiért nem azt kaptam amit vártam. A Zorin OS -t viszont már két éve használom – sok ügyfelemmel együtt – hibátlanul! Így a Zorin OS lett a kiválasztott, melyet úgy alakítottam át minden gépen – Nem csak a LiLiRose PC -ken -, hogy az 99% -ban úgy néz ki, mint egy Windows® 10. Na ezért is kellett a 2-3 év, meg persze a visszajelzések miatt is.

Amit egyértelműen tudni kell a LiLiRose gépekről, hogy 3 évig semmilyen költséged nincs vele, mivel az árban benne van a mindenkori karbantartás, javítás, adatmentés (ha lehetséges), telepítés, távsegítség, és a legfinomabb PCBUTIK-os kapszulás kávé, amit saját magam szervírozok! 😀

A legfontosabb talán az, hogy a mai világban nem engedheti meg egy szülő, hogy a gyermekének az előző karácsonykor kikönyörgött Full HD monitorához 4-500 ezer forintos konfigot vásároljon, akár hitelre is! A gyerekek többsége (10-16 éves korosztály) még nem fognak 4K -ban játszani és gémerkedni, max egy világítós billentyűvel és egy gamer egérrel beérik. Ezért felesleges baromi sokat költeni egy új gépre. Mindig azt szoktam kérdezni, hogy valaki a 17. kerületben lakik, akkor vesz egy Ferrari-t azért, hogy bejárjon naponta dolgozni az Örs-re? FENÉT! Arra jó egy Corsa is. 😉 Persze ha valaki megteheti, akkor vegyen Ferrarit, vagy 4-500 ezres számítógépet a Fortnite-hoz.

Így is hosszú lett, de a tanúlság, hogy nem kell ezekhez a játékokhoz csúcs gép (csak ha 4K-ban akar a gyerek játszani), vagy az idősebbeknek 12-13. generációs i5 -ös, hogy bankoljon, vagy az unokájával cseteljen a messengeren…

A környezetvédelemről ne is beszéljünk, hogy a régebbi gépek meg mennek a kukába, ugye?

Kérlek benneteket, hogy NE essünk át a ló túloldalára…

Köszönöm, hogy elolvastátok!
Majzik Mihály


Ezzel a Facebook poszttal indult el a LiLiRose igazi pályafutása:

Apa kezdődik!

Néhányan már hallottatok róla, hogy valami egyéb újdonság is készülődik a PCBUTIK háza táján az üzlet felújításán kívül.

Túl vagyunk az én kis Hercegnőm, Liliróza 4. születésnapjának megünneplésén s ez alkalomból útjára indítjuk LiLiRose számítógép családunkat. Ennek tagjai közt elérhető áron kínálunk a fiataloknak menő játékra alkalmas gépeket csakúgy, mint szüleiknek home officehoz és az otthoni szabadidő minőségi eltöltéséhez ideális eszközöket. Ráadásul prémium szolgáltatásokkal várjuk a leendő LiliRose tulajdonosokat.

Bővebb info: www.lilirose.hu

Tervezz hozzánk útvonalat!

Phone icon
Hívj most!