A kicsi Netezős…

Kezdjük a tavaszt egy újabb érdekességgel, a régebbi gépek háza tájáról.

Jó páran tapasztalhattátok, hogy a Microsoft® elkezdte a régebbi hardverek támogatását kivezetni a Windows® 10 operációs rendszerből – Itt említenénk példaként a Core2 konfigurációkat. – (Vigyázat, lassan jön az első generációs „i” széria!)

Körülbelül 2 évvel ezelőtt sokan szembesültünk azzal a ténnyel, hogy a korábbi Core2 sorozat integrált videó kártyáinak támogatását (pl.: YouTube) a Microsoft® egyszerűen kivezette a Windows® 10 alól. Sokan cseréltetek gépet, holott csak netezésre és egy-egy YouTube videó megtekintésére van használva a számítógép, vagy maradt egy alternatíva, hogy többen korábbi és nem jogtiszta Windows® verzióra váltottatok vissza.

Nos! Ezeket a gépeket mi felújítva értékesítjük tovább SSD-vel és adott esetben új házba építve, természetesen egy év garanciával.

Miért is vennénk egy „ágyút” azért, hogy lelőjünk vele egy verebet?

A fent említett feladatokra tökéletesen elegendő a jól bevált, és a mai napig stabilan működő Core2 széria, igaz picit lassabbak az „i” szériás gépeknél. De egy erősebb Core2 proci (pl.: E8400) simán felveszi a versenyt egy második generációs Core i3-as processzorral.

Aki egy icipicit elrugaszkodik attól a ténytől, hogy nem csak a Windows® Operációs Rendszer létezik, és alap feladatra használja a számítógépét (bankolás, netezés, zene, YouTube, stb.) annak alternatívát nyújthatnak ezek az olcsóbb kategóriás számítógépek, melyek továbbra is elérhetőek nálunk, de már új köntösben, Zorin operációs rendszerrel.

Ha kíváncsiak vagytok, akkor nézzétek meg a „kicsi netezős” számítógépeinket…

Tervezz hozzánk útvonalat!

Phone icon
Hívj most!